Over Kroeschick

 

Kroeschick, kroeshaar, kroes
Rushanette Martis de Kroeschick

Kroeschick is een blog waar ‘natural hair lovers’ samen kunnen komen om zich geïnspireerd te voelen. De Kroeschick blog is dé plek waar je informatie kan krijgen over kroeshaar en de verzorging hiervan. Ook kom je te weten hoe je het beste uit je kroeshaar kunt halen. Ik ben zelf in 2014 natural gegaan en wil mijn ervaring graag delen met anderen. Kroeschick is een blog die zich alleen op beauty en in dit geval brown beauty richt. Brown beauty zijn en hebben is een echte ervaring waar je trots op mag zijn, ik maak mensen daar graag van bewust. Onder beauty versta ik alles wat met make-up, huid-, haar- en nagelverzorging te maken heeft, maar de rode draad van deze blog blijft kroeshaar.

Missie

De missie van Kroeschick is om andere vrouwen die kroeshaar hebben te inspireren en motiveren om trost te zijn op hun haar.

Ook helpen we de dames die nog niet natuurlijk haar hebben of overwegen om natuurlijk te gaan over te halen. Door middel van deze blog wil ik anderen op wijzen dat je niet moet schamen voor je haar en dat kroeshaar iets heel moois en unieks is.

Visie

De visie van Kroeschick is om vrouwen die kroeshaar hebben te inspireren en motiveren om trost te zijn op hun haar. Met dit blog willen we getinte vrouwen helpen om nieuwe kennis te vergaren over hun haar en afkomst. Kroeschick ben jij, ben ik, dat zijn we allemaal. Samen werken we aan een community waar getinte vrouwen zich veilig voelen om hun emoties  te uiten en informatie met elkaar te delen.